Klusruimte Utrecht

Door: Tim Mingers

Cublid Rens heeft voor ons e.e.a. uitgezocht omtrent het gebruik van een sleutelruimte in Utrecht, dank daarvoor!

Professioneel klusruimte voor BMW liefhebbers

Optimaal genieten van je BMW mobiel betekent voor sommigen ook af en toe zelf een klusje of beurtje doen. Helaas heeft niet iedereen daarvoor de juiste ruimte of spullen. Vanaf nu kunnen BMW leden bij de Auto Hobby Club (AHC) in Utrecht gebruik maken van 7 auto- en 1 motorhefbrug, bandenapparatuur, professioneel leengereedschap en een magazijn met verbruiksgoederen tegen zéér aantrekkelijke prijzen.

Als betalend BMW club lid kun je lid worden van de bij de ‘AHC aangesloten BMW groep’ (praktisch mag je dan gebruik maken van alle faciliteiten, formeel heb je geen stemrecht in de ALV van de AHC). Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je je ter plekke (Biezenwade 1 3439 NW Nieuwegein) inschrijven bij Hans Vermeend (meeste dagen tussen 10u en 14u aanwezig, 030-2889080) met ID, kentekenbewijs van je voertuig én je BMW clubpas. Het lidmaatschap bedraagt 45€ per jaar per voertuig waaraan je wilt klussen (plus eenmalig 2,50€ administratiekosten en eenmalig 6€ voor de keycard voor de poort per inschrijving (dus niet voertuig)).

Hierna mag je gebruik maken van de faciliteiten om aan je eigen vervoermiddel met eigen gereedschap te sleutelen. Specialistisch gereedschap is te leen bij het magazijn waar je ook verbruiksgoederen met korting kunt kopen. Aangezien vooraf niet bekend is wie welke klus wil doen is de regel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Na de klus laat je de werkplek netjes achter. De garage is op werkdagen open van 9-22u en op zaterdag van 10-17u (de toegang is tot een uur voor sluitingstijd. Je moet wel een half uur voor de sluitingstijd opruimen en het gereedschap dat je hebt geleend terugbrengen (je kunt alleen gereedschap lenen als het magazijn open is)). Natuurlijk mag je een vriend(in)/partner meenemen om te helpen, maar er wordt niet ‘gebeund voor anderen’. Met de AHC-kaart krijg je op vertoon hiervan ook korting bij een aantal leveranciers en het huren van aanhangers (zie http://ahc-utrecht.nl/korting-met-clubpas/)

Je bent lid op persoonlijke titel voor eigen rekening en risico. We zijn als BMW liefhebber te gast bij de AHC en gedragen ons ook als zodanig. Dat betekent dat we ons aan het Huishoudelijke Reglement van de AHC (zie http://ahc-utrecht.nl/) houden en de aanwijzingen van de AHC staf te allen tijden opvolgen. We leren allemaal, dus een eerste waarschuwing door de staf kan. Bij een volgende misdraging volgt automatisch royement (zonder terugbetaling) én melding hiervan aan de eigen BMW club. Voor specifieke informatie kunt je terecht op http://ahc-utrecht.nl/ en natuurlijk bij de staf ter plekke.

Veel plezier!