Fotoverslag Nürburgring

Door: Tim Mingers

Afgelopen zondag stond ons jaarlijkse uitje naar de Nürburgring weer op het programma, dit stond al maandenlang vast, dus helaas was er weinig keuze in het weer en dat viel dan ook een beetje tegen. We vertrokken in het zonnetje, maar eenmaal in de bergen kwam de regen toch wel flink naar beneden. Maar niets wat een goede paraplu kon verhelpen!
Het voordeel was dan wel dat er veel driftende BMW’s te spotten waren en dat was het wel waard!

We hebben voornamelijk bij Brünnchen en Breitscheid gestaan. Vooral een stuk omhoog bij Brünnchen is een hele mooie kijkplek waar we leuke foto’s hebben kunnen maken.
Hieronder vind je een selectie van het BMW spul wat ons voorbij kwam razen. Gelukkig werd de baan ook nog droog later op de dag, dus ging de snelheid ook flink omhoog.

Helaas ook diverse keren naar een lege baan zitten staren… diverse wagens en motoren op de sleepwagen voorbij zien komen, dat was een minder goede dag voor die mannen!

Net zoals vorig jaar de dag afgesloten met een etentje met de clubleden, al met al toch wel een geslaagde dag.
Bekijk hieronder ons fotoverslag, hier en daar met begeleidende tekst:

Clublid Nick heeft ook een paar rondjes gereden en had flink het gas erop!


Deze M3 zag er niet alleen heel netjes uit, hij wist ook goed dwars te gaan en toen de baan droog was, ook goed hard!

Zoals gewoonlijk waren er heel veel Engelsen aanwezig, misschien wel meer als Nederlanders! Ook zij weten hoe je een BMW dwars gooit!

Dit zijn de betere huurwagens om de Ring te temmen!

Deze kerel met zijn E28 had er echt zin in! Elke bocht dwars zolang het mogelijk was!

En dan vliegt er weer eens eentje de vangrail in en ligt de boel stil. Wel tijd voor dit soort mooie plaatjes! Geeft mooi weer hoe verraderlijk de Ring kan zijn met alle hoogteverschillen.

2 van de Ring taxi’s in de achtervolging. Er waren behoorlijk wat R8’s op de baan, misstaan daar zeker niet!

Dwars, dwars, dwars!

Helaas weinig E30’s op de baan gezien, sommigen ook gemist met de camera. Je merkt wel behoorlijk dat de E30 zeldzamer het worden is. Het weer zal ook wel niet meegeholpen hebben…

Nog een half uurtje bij Breitscheid gestaan na het etentje en deze plaatjes geschoten.

Wij kijken al uit naar het volgende Ring uitje, dat zal wellicht later dit jaar en anders begin volgend jaar worden, houd onze clubagenda maar in de gaten!