Verslag Openingsmeeting 2018

Door: Tim Mingers

Op een prachtige zaterdagmorgen vertrokken we, het bestuur, in alle vroegte richting Geldermalsen, lekker op tijd daar zijn om alles op het gemak op te bouwen. Gezien het zonnetje zich al goed liet zien, besloten we om de ALV en BBQ gewoon buiten te doen, dus werd alles buiten opgebouwd.
Rond 12:00 verschenen de eerste clubleden al en kon er lekker geluncht worden, Evert en zijn vrouw hebben flink liggen smeren op vrijdagavond, want er stond een heus buffet klaar voor ons!

Nadat een groot deel gearriveerd was, lekker geluncht had en de boel verkend had, begon de driftshow van Justyna, als verrassing deed zij, de vrouw van Matthieu van Berkel, vandaag de show afgeven, en dat ging absoluut niet onverdienstelijk! Een voor een mochten de clubleden instappen bij haar en ervaren hoe het voelt om van links naar recht gegooid te worden!
Nadat een van de banden van de E36 drifter dan toch uiteindelijk de geest gaf, was het tijd voor een pauze en kon men weer van de E30’s gaan genieten.

Er volgde nog een 2e en zelfs 3e drifter die ook kapot gingen haha, maar ondertussen was wel praktisch iedereen aan de beurt geweest, dus al met al een geslaagde show!

Toen was het tijd voor de jaarlijkse ALV, met een opkomst van een 50-60 clubleden, mogen we spreken van de beste opkomst ooit! We vermoeden echter dat er meerdere redenen waren voor de hoge opkomst…. BBQ…. driftshow… etc :P
Het bestuur bedankt als eerste Evert en zijn vrouw voor al het werk wat ze gedaan hebben om deze dag tot een succes te maken en overhandigen hen een presentje waar ze samen van kunnen genieten. Daarna kan de ALV beginnen, heerlijk in het zonnetje en wellicht voor het eerst in de geschiedenis dat een ALV van een BMW club in de open lucht wordt gehouden!? Sowieso voor ons een eerste keer en als het even kan, maken we daar een traditie van! En na een succesvolle vergadering was het eindelijk tijd om de BBQ aan te zwengelen en de avond gezellig af te sluiten.

Wij bedanken graag nogmaals Evert en zijn vrouw voor al het werk en het beschikbaar stellen van de geweldige locatie! Ook aan de bezoekers hartstikke bedankt voor de hele gezellige dag :)