Offenga BMW Specialist

Door: Tim Mingers

Wij zijn trots om bekend te mogen maken dat Offenga BMW Specialist onze nieuwste partner is geworden! Een bekende naam in de BMW wereld, waar ze ook de E30 niet vergeten zijn!
Clubleden krijgen zelfs korting op onderdelen in de webshop (zie de Clubkortingen pagina ).

Ze stillen zich graag even voor :)

Een stukje historie…
Techniek zat Jacob Offenga al jong in het bloed. Dit in combinatie met zijn voorliefde voor BMW, deed hem besluiten om in 2005 een eigen garagebedrijf op te richten in zijn woonplaats Franeker (een schitterend plaatsje in de provincie Friesland), een plek waar hij al zijn kennis en passie voor het vak kwijt kon. De start van Offenga BMW Specialist was hierbij een feit.

Het bedrijf kende een snelle en constante groei. Al gauw wist iedere BMW liefhebber uit Friesland Offenga te vinden. Een reden om meer personeel aan te trekken en het bedrijfspand uit te breiden. Ook richtte het bedrijf zich niet alleen meer op het repareren van BMW’s. De (online) verkoop van BMW onderdelen werd aan het diensten-/ productenpakket toegevoegd. Een succesvolle stap, want inmiddels is de webshop door heel Nederland bekend.

Offenga BMW Specialist anno nu…
Het huidige team bestaat uit tien medewerkers, waarvan vijf monteurs en 3 actieve verkopers. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan uw BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.

Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Waardoor zij voortdurend met de ontwikkelingen meegaan.
Op gebied van speciaal gereedschap en apparatuur zijn wij eveneens volledig bij de tijd. Storingen zijn snel gevonden en reparaties snel uitgevoerd.

Ons team van jonge, enthousiaste medewerkers is u graag van dienst voor:
• Onderhoud
• Reparaties
• APK
• Banden en Accu’s
• Elektronische Diagnose, Coderen en Programmeren
• Specifieke afstellingen aan ///M-Modellen
• Kleine schades
• Nieuwe- en gebruikte BMW onderdelen
• Revisie van motoren
• Projecten (opbouw van drift- en circuitauto’s)

BMW M-Power
Naast alle bovenstaande activiteiten zijn wij tevens vooraanstaand als het om BMW M-power onderdelen gaat. Regelmatig komen bij ons M-modellen binnen die geheel gedemonteerd worden om daarna als seperate onderdelen weer dienst te doen voor projecten, circuit/drift auto’s of gewoon om bestaande auto’s te upgraden. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen en tarieven.

Conclusie: Uw BMW is in goede handen bij Offenga BMW Specialist!