Nieuwe partner: Schmiedmann BMW Specialist

Door: Tim Mingers

Nieuwe partner: Schmiedmann BMW Specialist

Al jarenlang is Schmiedmann verbonden met de E30! Het was een logisch vervolg dat ook de E30 Club een samenwerking met Schmiedmann aan zou gaan.

Begonnen in 2012 met het sponsoren van de E30 Summer Meet 2012 en vervolgens sinds 2016 ook als hoofdsponsor van E30Fansite.nl, de mannen en vrouwen van Schmiedmann hebben de E30 hoog in het vaandel staan, dus die samenwerking met alle 3 de E30 community’s is bijna vanzelfsprekend!

Schmiedmann voor BMW

Afbeelding 

Het van oorsprong Deense bedrijf bestaat al in sinds 1996 en is uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vestigingen in Denemarken en inmiddels 10 internationale verkooppunten. Het hoofdkantoor/magazijn van Schmiedman denemarken (Odense) is in eind augustus 2013 verhuisd naar een nieuwe locatie van wel 5500M2 groot en nog eens een terrein eromheen van 18000M2 dus genoeg ruimte om nog verder te groeien. 7 internationale filialen. Het Nederlandse filiaal vind je in Uithoorn waar de enorme passie, kwaliteit en service voor het merk BMW de drijfveer is. In 2011 is het Nederlandse filiaal opgezet van Schmiedmann franchisebedrijf. Het filiaal wordt geleidt door Kenneth Olsson en Martijn Schoenmakers. Voorheen exporteerde Kenneth BMW onderdelen en Martijn heeft een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van BMW oldtimers. Samen staan zij sterk in de BMW markt waar zij zich richten op vervangende onderdelen, performance parts styling maar ook op onderhoud. Een compleet aanbod voor de BMW rijder dus. Wist je dat er in de webshop meer dan 300.000 artikelen staan.

Afbeelding

Bezoek Schmiedmann

Zondag 2 september 2018 kun je Schmiedmann ook bezoeken op de E30 Summer Meet te Gemert want ook daar zijn ze alweer voor het 7e jaar achtereen aanwezig met een stand en als hoofdsponsor!
Maak kennis met de beide heren en hun team van medewerkers. En laat je adviseren wat zij voor jouw BMW kunnen betekenen. Wil je driften met je E30, ook daarin kan Schmiedmann je van dienst zijn. Martijn kan ook een flink potje sturen en laat dit regelmatig zien op de driftdagen op het circuit te Zandvoort.

Bezoek Schmiedmann voor:
– BMW Performance / Styling / Tuning
– BMW Trackdays / Circuit styling / Tuning
– BMW Slijtage Onderdelen
– BMW Originele Onderdelen (via ETK onder weblinks)
– BMW Velgen & banden (set) nieuw/gebruikt
– BMW Gebruikte Auto’s
– BMW Miniatuur / model Auto’s
– BMW Apparatuur / Reset tools / Speciaal gereedschap
– BMW gebruikte onderdelen (via onze partners)
– BMW Uitlaten standaard / Sport en RVS systemen
– Mini Slytage onderdelen / Performance / Tuning / Styling
– Mini Originele onderdelen
– Auto checkup (aankoopkeuring) voor oldtimers/youngtimers/daily’s
– Werkplaats voor onderhoud en montage

http://www.schmiedmann.nl
Thamerweg 8
1422XL Uithoorn
088-8832588

Het Schmiedmann Nederland Team !!!!!