De Clubleden Blogreeks – Chris

Door: Tim Mingers

In deze blogreeks gaan we onze clubleden en hun E30(s) voorstellen.

In deze blog maken we kennis met Chris, lid nummer 41 en ook al sinds het begin erbij.

De E30 van Chris:
Mijn E30 is een 323i 2 deurs gebouwd op 2 november 1983 in de kleur BronzitBeige-metallic afkomstig uit Zwitserland.
Qua fabrieks opties was de wagen voorzien van groen Getint glas, elektrische spiegels, en een stereo voorbereiding. Door de jaren heen is er het een en ander bij gekomen zoals; sportstoelen, is het interieur omgebouwd van Nutria naar Anthrazit, Stuurbekrachtiging, een VFL keienvanger met 325i lip, en een setje 15′ Hartge velgen.

Wanneer heb je je E30 gekocht?
Mijn vader heeft deze E30 gekocht in 2008 als hobbyproject. Sinds hij die auto had was ik al dol enthousiast over deze auto en beloofde dat ik hem over zou nemen als ik voor mijn rijbewijs zou gaan. In 2014 werd de auto aan mij over gedragen en sinds december 2015 rij ik er mee.

Waarom een E30?
Sinds jonge leeftijd had ik al iets met klassieke auto’s met name door hun vormen en karakter. Toen deze ineens voor mijn neus stond, en we de allemachtige 6 in lijn voor het eerst gingen starten na de revisie was ik gelijk verkocht!

Wat vind je het mooist aan jouw E30?
De striping in combinatie met de Hartge velgen.

Heb je nog plannen met je E30?
Deze langzamerhand helemaal opknappen en met de jaren eens over laten spuiten.