Clubauto april/mei update

Door: Tim Mingers

De clubauto is inmiddels weer opgebouwd! Na wat problemen met de koeling… eerst bleek de gekregen radiator lek te zijn, de huidige was namelijk krom geworden na het ongeluk, maar toch maar terug gemonteerd, want hij lekte tenminste niet. Echter bleek de waterpomp toch een klap gekregen te hebben en begon te lekken en steeds heftiger. Dus een nieuwe gekocht en gemonteerd.
Net op het moment dat we willen gaan ontluchten, blijkt ook de originele radiator opeens lek te zijn! Uiteindelijk ook maar een nieuwe radiator gekocht.

Dat zit er nu allemaal in/op en de wagen rijdt eindelijk weer!  En dus kunnen we ons gaan oriënteren op het spuiten van de motorkap, keienvanger en zijscherm.

In de tussentijd hebben we ook nog een OEM trekhaak met afneembare haak gemonteerd, leuke optie! Clublid Jeroen bedankt daarvoor!

Ook hebben we het Edition stuur verruilt voor een M-Tech I stuur (385m) met dank aan clublid Jurjen! Na de Colourlock behandeling ziet het stuurtje er weer tiptop uit.

Ook zijn er inmiddels mistlampen geplaatst met dank aan clublid Elmar! Dit geeft hem ook weer een wat luxere uitstraling. Dankzij clublid Ralph ook een nette gordelklikker kunnen monteren, die was al een tijdje aan vervanging toe, waarvoor dank!

Clublid Youri was zo vriendelijk om ons enkele delen te sturen, waaronder een middenconsole, grille, dubbele mistlampschakelaar, mistlampframe en een radiatorkapklem, ook Youri bedanken we enorm!
En dat was het nog niet, van clublid Ad hebben we een OBC-1 overgenomen, die gaan we z.s.m. inbouwen. Binnenkort dus geheid nog een update met meer foto’s!

Wat er nog moet gebeuren de komende tijd:
– Nieuwe kentekenplaat kopen
– Nieuw pookhoesje zoeken
– Andere middenconsole plaatsen
– Dubbele mistlampschakelaar plaatsen
– Spuiten van alle zwarte plastic delen
– OBC-1 inbouwen
– Raampezen vervangen
– Gehele onderstel aanpakken