Vacatures in de club!

Door: Tim Mingers

Beste clubleden,

Tijdens de Ledenvergadering van 28 maart 2017 werd duidelijk dat we flink wat hulp kunnen gebruiken binnen de club om deze nog groter, beter en soepeler te organiseren.
Om een overzicht te houden van wie/wat we zoeken volgt hieronder een opsomming met een korte beschrijving.
Zou je interesse hebben in een of meer van deze taken of vragen hebben hierover, stuur ons dan graag een mailtje: info@bmwe30club.nl of zie de contact pagina.

  • Website redacteur – posten van berichten/blogs en het bijhouden van evenementen. Later ook het beheren van de Kennisbank.
  • Clubblad bijdrager – bezochte meetings verslaan in tekst en/of foto’s, E30 artikelen maken en/of zoeken.
  • Social Media Commissie – beheren van bijv. Facebook/Twitter/Instagram/Youtube accounts. Met regelmaat berichten/foto’s posten
  • E30 Summer Meet crew – we zoeken vrijwilligers die willen helpen opbouwen op de donderdag of vrijdag en op zondag mee willen helpen in de crew.
  • E30 Documentaire – voor de documentaire zoeken we vrijwilligers die goed zijn met een camera, videosoftware, interviews etc.

Verder willen we jullie vragen om actief te zijn met het promoten van onze club en evenementen, op fora, Facebook, mond-op-mond reclame etc. Samen maken we de club beter!