C&C Parts, nieuwe partner!

Door: Tim Mingers

Met trots maken we bekend dat C&C Parts onze nieuwste partner is geworden! Ze stellen zich graag even voor aan jullie :)C&C PARTS, SPECIALIST IN REMONDERDELEN VOOR KLASSIEKE VOERTUIGEN.

C&C Parts, gevestigd in Baarlo, is sinds 1984 de specialist op het gebied van remonderdelen voor klassieke auto’s van alle merken.
In 1984 heeft de voormalig eigenaar Wiel Claessen vanuit zijn liefde voor klassieke auto’s de basis gelegd en heeft C&C zich kunnen ontwikkelingen tot een absolute specialist op het gebied van remmen.
Vanuit ons magazijn met ruim 250.000 onderdelen kunnen wij direct originele en/of kwalitatief hoogwaardige onderdelen, veelal binnen 1 werkdag, leveren
Naast het leveren van onderdelen zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van remonderdelen.
Steeds vaker zien we dat men originele onderdelen wil behouden om zo de auto zo origineel mogelijk te houden of zijn onderdelen gewoon niet meer te verkrijgen.
Wij repareren/reviseren wielremcilinders, hoofdremcilinders, Servo’s (rembekrachtigers), remzadels (remklauwen), trommels en koppelingscilinders.
Verder bekleden wij ook oude remschoenen en kunnen wij alle soorten remleidingen en slangen voor u maken. Vaak klaar terwijl u wacht.
Voor clubs hebben wij speciale aanbiedingen voor hun leden. Zo ontvang je op vertoon van de clubpas 20% op alle onderdelen.
Voor advies en vragen kunt u altijd bij ons terecht, per telefoon, maar wij zien u ook graag in Baarlo. U kunt u onderdelen dan meenemen en wij bekijken dan samen met u wat de beste oplossing is.

Wij hopen dat wij in de toekomst de leden van uw club van dienst mogen zijn als er problemen zijn met de remmen.
C&C Parts
De Voort 5A
5991 DC Baarlo
077-4772454
www.ccparts.nl
info@ccparts.nl