2020 Limburg Toertocht Verslag

Door: Tim Mingers

25 juli reden we dit jaar de Limburg Toertocht, normaal was dit altijd rondom 15 juni, de verjaardag van voorzitter Tim, maar corona gooide roet in het eten. Dus moesten we even uitstellen maar zeker niet afstellen!

We verzamelden met maar liefst 19 wagens bij Boscafé ’t Hijgend Hert in Vijlen, een prachtige locatie in de Zuid-Limburgse natuur. Omringd door flora en fauna namen we plaats op het mooie terras om te genieten van een hapje en drankje.

Toen kon de bijna 2 uur durende 1e stint van de rit beginnen!

De 1e stoplocatie was bij Waldrestaurant Gute Entenpfuhl in Duitsland, waar we een drankje hebben gedaan.

Hier de deelnemers op de foto.

Ruben:

Moniek:

Thijs:

Elmar:

Ritske:

Walter:

Tom:

Ton:

Edwin:

Stef:

Kevin:

Martin:

Tim:

Chris:

Nigel:

Jorick:

Ruud:

Wouter/Rianne:

En toen kwamen we tot de conclusie dat we mondkapjes nodig hadden natuurlijk, we zijn immers in Duitsland waar dit momenteel verplicht is. Maar geen paniek, ze hadden een oplossing voor ons, we kregen een geheel privé terras op de binnenplaats ter beschikking!

Na weer een ritje door Duitsland, aangekomen bij de 2e stop: De Wingbergerhoeve in Epen, uiteraard voor een “wereldberoemd” ijsje.

Kevin:

Jeffrey:

Walter:

Jorick:

Edwin:

Ton:

Tom:

Ruben:

Stef:

Het in de rij staan is wel normale zaak bij de Wingbergerhoeve, gelukkig was het deze zaterdag niet zo druk en viel het wachten wel mee.

Hierna begon het laatste deel van de tocht, met als eindpunt de BBQ bij voorzitter Tim thuis. Hier hebben we heerlijk genoten van een gezellige BBQ en omstreeks 21:00 verlieten de laatste gasten de BBQ om weer huiswaarts te keren.
Helaas geen foto’s gemaakt tijdens de BBQ. Heb jij foto’s gemaakt, stuur ze dan a.u.b. even op, dan worden ze hier toegevoegd :)

Al met al wederom een zeer geslaagde dag met een top opkomst, met dank aan iedereen die van heinde en ver gekomen is! Tot de volgende rit!