1 jaar BECN, nieuwe site!

Door: Tim Mingers

Begin 2017 kregen we een berichtje van Myron Schriek, hij bood geheel vrijwillig aan om onze clubsite eens flink aan te pakken! Het resultaat zie je hier, en dat mag er zijn!

Een prachtige, professionele website die het bestuur heel makkelijk zelf kan bijhouden en updaten. De site zal de komende tijd uitgebreid gaan worden met BMW E30 informatie, in de breedste zin van het woord, maar ook natuurlijk de diverse meetings(verslagen).

Vandaag bestaat de club officieel 1 jaar dus dit vonden wij een leuk “cadeau” aan onze leden om de site vandaag online te zetten. We willen Myron van 255 Design hartstikke bedanken voor deze prachtige website! Myron is uiteraard ook clublid geworden en neem ook eens een kijkje op Schriek Motorsport waar ze momenteel een gave E30 aan het bouwen zijn. Of volg o.a. dit project via Facebook.

Om te vieren dat we vandaag 1 jaar bestaan, delen we cadeautjes uit! Iedereen die vandaag besteld in de Webshop krijgt een kleine attentie, dit kan bijv. een sticker, autopapiermapje of E30 fotoboek zijn. Surprise surprise ;) Ga snel naar onze Webshop, alleen vandaag krijg je deze attentie!