Fotoshoot verslag

Door: Tim Mingers

Afgelopen zaterdag zijn we met fotograaf Rowan van der Bragt op pad gegaan om prachtige plaatjes van onze E30 bolides te maken.
We zijn in Helmond terecht gekomen en we zijn de dag gestart in een parkeergarage. Dat klinkt niet heel spannend, maar de bewust parkeergarage leende zich perfect voor een “industriĆ«le look”. Een voor een namen we plaats voor de lens en Rowan deed zijn ding.

Ondertussen mocht de rest wachten, maar met dit uitzicht en het heerlijke weer hebben we niemand horen klagen!


En als laatste zijn we nog met z’n allen naar binnen gegaan voor een groepsfoto, hier alvast een voorproefje:

Nadat we klaar waren bij de parkeergarage zijn we verkast naar Kasteel Helmond. Hier was het eerst even tijd voor lunch in het park.

Nadat we klaar waren met de lunch zijn we eerst begonnen met de groepsfoto’s bij het kasteel. Net toen we klaar waren daarmee worden we aangesproken door een man met een GSM in de hand. Tim moest “even ervoor gaan staan en dan filmde hij het wel”. Na iets meer uitleg werd duidelijk wat de bedoeling was en zo geschiede en waren we live te zien op de Helmond-ditismijnwijk Facebook pagina. Op moment van schrijven al over de 1.000 views! Voor de Facebookers onder ons, hier de link:

Facebook Helmond filmpje

Inmiddels hadden zich ook al wat mensen verzameld rondom de wagens, het was immers een prachtige zomerse dag met veel mensen in en rondom het kasteel die even wilde weten wat hier opeens gaande was zo pal voor het kasteel. De club c.q. de wagens kregen genoeg aandacht.
Maar er was ook nog werk aan de winkel, want de wagens moesten nog individueel op de foto. Nadat we de wagens weer in de wachtrij hebben gezet en de mensen weer hun weg vervolgd hadden, konden wij verder met de fotoshoot. Hier alvast een voorproefje!


Nu is het wachten totdat Rowan klaar is met de foto’s en de leden hun foto’s zullen ontvangen in hun inbox. Een deel van de foto’s zullen gebruikt worden voor de BECN verjaardagskalender die later dit jaar zal gaan verschijnen.
Bij deze willen we Rowan, maar ook de aanwezige leden, willen bedanken voor de gezellige dag en geheid tot een volgende keer!