ZF Rondleiding

ZF Services Nederland

We zijn als E30 club uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement van BCN op 21 oktober.

Lees hieronder de info van BCN:

Als autocommissie willen we graag clubleden uitnodigen om een kijkje te nemen bij het bedrijf ZF Services Nederland B.V. te Delfgauw, het betreft hier dan een rondleiding in de fabriek van ZF met naderhand een BBQ en/of lunch (invloed van weer is hiervan afhankelijk). Naderhand wordt er een demonstratie gegeven omtrent een oliewissel, waarbij een demo-auto wordt gebruikt.
Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden, BBQ en/of lunch wordt verzorgd door ZF Services.

ZF heeft een voortdurende groei doorgemaakt: vanaf het begin (jaar 1890) als fabrikant van tandwielen en transmissies voor Zeppelin luchtschepen tot haar huidige vorm als een van de grote internationale leveranciers van aandrijflijn- en chassistechniek. Sinds haar oprichting in 1915 heeft het talloze voertuigen voor een verscheidenheid aan klanten eerst uitgerust met transmissies en meer recentelijk met stuursystemen, differentiëlen en ook assen. Aston Martin, BMW, Maserati, MAN, Mercedes-Benz.

ZF stond niet alleen aan de basis van haar eigen verleden, maar ook aan dat van vele andere automobielfabrikanten door vorm te geven aan de ontwikkeling en de producten van deze gerenommeerde fabrikanten. Het zijn altijd de technici van ZF geweest die zowel de serieproductie als de autoracesport naar een hoger niveau hebben getild door de inzet van hun innovatief vermogen, expertise op het gebied van hightech materialen en het voortdurend verfijnen van productiemethoden

Het aantal deelnemers is beperkt dus geef je snel op via mail. Dit is alleen voor clubleden!