Openingsmeeting 2023

Helden van Kien

We starten het seizoen dit jaar op 8 april 2023 bij “De helden van Kien” in Sint-Oedenrode!
Gezien ik het beloofd heb, ontvangen we je met lekkere paaseitjes ;) Daarna kunnen we alle aanwezige wagens bewonderen. Later op de middag volgt ook de jaarlijkse ledenvergadering en ’s avond gaan we heerlijk eten met z’n allen!

Op de openingsmeeting zul je ook je clubpas van 2023 ontvangen en als je die nog niet hebt kun je ook je clubbordje in ontvangst nemen :)
Het is ook mogelijk om artikelen van www.e30shop.nl en/of www.timsclassicparts.nl te bestellen, dan worden deze meegenomen voor je, maar meld je wel uiterlijk 5 april bij voorzitter Tim hiervoor!

Aanmelden! Deadline is woensdag 5 april!

Clubleden hebben gratis deelname, maar aanmelden is wel verplicht i.v.m. de reserveringen!
Niet-leden betalen €35 entree. Alleen mogelijk via de webshop! Als niet-lid mag je alleen deelnemen met een E30 of als passagier.
Inbegrepen zit:

 • Toegang meeting terrein
 • Ontvangst
 • 3 Consumpties p.p.
 • all-you-can-eat-BBQ

Je kan je op 2 manieren aanmelden als clublid:

 1. Je komt alleen? Of als passagier? Meld je aan via de Aanmeldpagina!
 2. Je neemt een niet-clublid als passagier mee? Boek dan een Niet-leden PASSAGIER ticket in de webshop en vermeld ook jouw naam als clublid, dit is gelijk je aanmelding.

Het programma:

Datum: Zaterdag 8 april 2023
Adres: Bremhorst 1, 5491 LR Sint-Oedenrode
Ontvangst: 12:00 tot uiterlijk 13:00
Start Taxaties: 12:00, zie info onderaan!
Ledenvergadering: 15:00-16:00
Buffet: 17:00-19:00
Einde meeting: 19:00

Taxatie informatie:

Je hebt je wagen helemaal naar eigen smaak opgebouwd en is veel meer waard dan de standaard dagwaarde! Om je wagen tegen een eerlijke waarde te kunnen verzekeren, heb je uiteraard een taxatie-rapport nodig. Taxateur John Geurts zal onze wagens komen taxeren. Dit kan dan tegen het zeer aantrekkelijke tarief van €100 per wagen (alle wagens mogelijk).

Je kan snel en makkelijk een Taxatie boeken via de Webshop.

Wel handig om van te voren te weten:

 • Zorg dat je wagen zo mooi mogelijk uitziet! Dus poets hem goed, dit is wel degelijk van belang bij een taxatie!
 • Neem je auto papieren mee! Kentekenbewijs en APK-bewijs!
 • Neem een lijst mee met de modificaties, spuitwerk, nieuwe onderdelen etc. Vermeld ook de bedragen!
 • Voordat u uw auto laat taxeren is het altijd raadzaam om na te vragen of uw auto als een klassieker c.q. youngtimer verzekerd kan worden.
 • Verstandig is altijd om even na te vragen of de tussenpersoon, gevolmachtigde of verzekeraar uw auto met een taxatierapport wil verzekeren.
 • Het taxatierapport wordt opgesteld volgens artikel 960 in Wetboek 7 van het Burgerlijk Wetboek, door een gecertificeerd en geregistreerd taxatiebureau.

We verwachten dat het helemaal volgeboekt wordt deze dag, dus ter plekke aanmelden zal wellicht niet mogelijk zijn, boek je taxatie dus via de webshop!