Montforter Oldtimer Treffen + F1 kijken

Kasteel Montfoort

BECN zal met een groep E30’s deelnemen aan het Montforter Oldtimer Treffen op zondag 14 mei. Ook niet-leden kunnen mee met ons, er is plek gereserveerd voor ons.
Wil je meegaan met ons? Meld je wel even per mail, i.v.m. de aantal gereserveerde plaatsen.
We treffen ons om 09:45 op Vonderen 1, in Sint Joost, dit ligt makkelijk bereikbaar vanaf de A2.

Informatie over de oldtimer meeting:

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017 organiseert Schutterij Sint Urbanus Montfort voor de 13e keer het Montforter Oldtimer Treffen. Het zal weer gebeuren om en nabij kasteel Montfort. Deelname is GRATIS.

Deelname is mogelijk met auto’s, bussen, tractoren, tweewielers en vrachtwagens van 25 jaar en ouder. Bij deelname met vóórinschrijving krijgt men een herinnering. Deelnemers met voorinschrijving gelieve zich bij aankomst te melden bij het secretariaat. Op zondag 14 mei geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Herinneringen kunnen zondag 14 mei afgehaald worden tussen 17.00 en 18.00 uur tegen inlevering van de, bij aanmelding, verstrekte tegoedbon. Beide dagen zullen diverse handelaren aanwezig zijn met onderdelen, gereedschap en aanverwante artikelen. Voor de rest staat het iedereen vrij zijn eigen kofferbakverkoop te organiseren.

Voor de F1 liefhebbers:

Op 14 mei  wordt de F1 GP van Spanje verreden en wij willen die race gaan kijken bij niemand minder dan de opa van Max Verstappen.
Die stelt elke race zijn locatie ter beschikking om, gratis, de F1 race te kijken met honderden fans, uiteraard van Max Verstappen.

De race begint om 14:00 en duurt tot ±16:30 incl. nabeschouwing.
We zijn voornemens om 12:00 aanwezig te zijn om een goed plekje te bemachtigen, de zaal ligt op loopafstand van het meetingterrein, dus de wagens kunnen eventueel op het meetingterrein blijven staan.

Zie voor een sfeerimpressie dit YouTube filmpje voor de race van Bahrein.
Zoals je kunt zien, hebben ze elke race wel weer iets ludieks, voor Bahrein is dat een 1:1 RBR13 replica. Wie weet wat de GP van Spanje brengt, we laten ons verrassen!