Drive-in Movie Night

Gemert

Op 22 april 2017 organiseert BMW E30 Club Nederland een unieke ervaring voor alle BMW liefhebbers! Wij nodigen dan alle BMW liefhebbers uit om naar Gemert te komen voor een heuse drive-in movie night! Iedereen is welkom, ongeacht het type wagen!

Adrenalin Flyer

Op een groot scherm van 14x10m kun je vanuit je eigen wagen genieten van de film “ADRENALIN: The BMW Touring Car Story”. Dit is een documentaire over de race geschiedenis van BMW, van de jaren ’60 tot de hedendaagse racerij. Uiteraard komt de E30 ook uitgebreid aan bod, bekijk alvast de filmtrailer op Youtube.

Tickets koop je in onze Webshop

En hoe werkt dat nu met geluid als je met je BMW voor dat gigantische scherm staat?
Er wordt gezorgd voor een krachtige geluidsinstallatie, zodat het hele veld mee kan genieten! Ook is er een zendmast aanwezig waarmee je via je eigen FM zender van je autoradio het geluid op kunt vangen en via je eigen audiosysteem kunt afspelen, je kan dan de raampjes dichthouden. De film zal Engelse en Duitse spraak bevatten en is geheel Engels ondertiteld!

Overnachten:
We bieden de gratis mogelijkheid om te kunnen overnachten op het terrein, hier overnachten we ook tijdens de E30 Summer Meet! Dit is niet alleen erg gezellig, maar zeker voor de verre reizigers een uitkomst! Ook kun je hierdoor lekker een biertje of 2…3? drinken tijdens de film ;)

Paar details om te weten:
– Meld bij binnenkomst dat je wilt blijven overnachten, je wordt dan naar het kampeer vak verwezen. Je bent vanaf 17:00 welkom, we adviseren je dan ook op tijd aanwezig te zijn.
– Na de film wordt er niet meer “gefeest” i.v.m. de nachtrust mag er zodra de bioscoop afgebroken is, niet meer gereden worden op het veld.
– Op zondag dien je voor 10:00 het terrein te verlaten en neem je alles ( ook je rommel ) weer mee.
– Geen BBQ’s, open vuur, aggregaten toegestaan
– Geen mogelijkheid tot gebruik stroom
– Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Event info:

Het evenement zal worden gehouden op 22 april 2017 met onderstaand tijdschema *:

  • 17:00 terrein open voor publiek
  • 17:00-20:30 inkomst van auto’s, tijd zat om ook nog lekker BMW’s te bewonderen op het veld
  • 20:30 sluiting van de ingang voor auto’s
  • 21:00 sluiting van de ingang voor voetgangers
  • 21:15 start film
  • 22:15 pauze
  • 23:45 einde film

* tijden kunnen nog veranderen.

“De Koksehoeve” verzorgt ons van een hapje en drankje gedurende de hele avond. Ook de popcorn zal uiteraard niet ontbreken!

Tickets

Tickets kosten in de online voorverkoop €13 p.p. (€10 voor clubleden) en aan de dagkassa €18 p.p.
Er zijn 2 soorten tickets beschikbaar:

Auto ticket

Dit ticket heb je nodig als je met een auto naar de movie night wilt komen.

Bezoeker ticket

Dit ticket heb je nodig als je zonder auto of als bijrijder naar de movie night wilt komen.

Voorbeeld: Jij wilt met jouw wagen en je partner naar de movie night komen, je dient dan 1 AUTO ticket te kopen en 1 BEZOEKER ticket. De prijzen van de tickets zijn gelijk, maar gezien de beperkte beschikbaarheid van de AUTO tickets kunnen we geen toegang verlenen met een auto als je geen AUTO ticket hebt. Het is ook toegestaan om bijv. een stoeltje of picknick deken mee te nemen en een mooi plekje in het “autoloze vak” te claimen. Het is namelijk niet verplicht om met een auto het terrein op te komen. Je dient dan wel een BEZOEKER ticket te kopen.

Neem voor meer informatie over dit evenement contact met ons op per mail.