Bruiloft Martine

Treflocatie:

Op zaterdag 25 mei gaan clublid Martine en William trouwen. Aangezien hun leven om auto’s draait, is dat tijdens hun bruiloft niet anders. De ceremonie wordt gehouden in Metropole Druten, tussen een privé collectie exclusieve auto’s. ’s Ochtends willen ze graag met een stoet van ongeveer 20 klassiekers vanaf hun huis in Lith richting Druten rijden. Ze willen de club daarbij betrekken, omdat het ook een mooie kans is deze exclusieve autocollectie te kunnen bekijken. Normaal gesproken zijn de deuren gesloten voor publiek.

Het plan:

  • 11:30 Start de tourrit vanaf de Prinses Maximasluizen in Lithoijen. De tourrit naar Druten duurt ongeveer drie kwartier.
  • Om 13:00 begint de ceremonie. Even geduld en het bijwonen van deze ceremonie is dus wel noodzakelijk. Aansluitend vanaf 13:45 ongeveer is er de gelegenheid de auto collectie te bekijken, onder het genot van een drankje en een stukje bruidstaart.
  • De andere clubs die meedoen zijn de Aston Martin Owners Club en de ’02 Club. Het wordt dus een gemixte tourrit.

Entree tot de autocollectie is €10, dit wordt door de club betaald! Je mag 1 passagier meenemen, deze dient wel de €10 te betalen (ongeacht wel/geen clublid). De versnaperingen trakteert het bruidspaar!
Geen dresscode, maar graag een beetje netjes gekleed, het is tenslotte hun trouwdag.
Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan in de collectie-hal!
Er is een maximum van 8 E30’s, gezien er ook nog 2 andere clubs meerijden, dus meld je tijdig aan!

Graag uiterlijk 25 april aanmelden per mail, vul de gevraagde info in!