BECN Openingsmeeting + ALV 2018

Onlycabrios.nl

Het 2018 clubseizoen staat weer voor de deur! Om het seizoen goed te openen hebben we besloten om de Algemene Leden Vergadering (ALV) te combineren met de BECN 2018 openingsmeeting!

Op zaterdag 7 april openen we het seizoen bij clublid Evert op zijn terrein van OnlyCabrios.nl!

We starten met een gezellige meeting vanaf 12:00. Iedereen is dan welkom met zijn/haar E30 (uitzonderingen geen probleem).
Naast het bewonderen van elkaars E30’s zijn er nog enkele activiteiten:

  • De showroom van OnlyCabrios.nl is open om te bezichtigen
  • Het restauratieverhaal van een originele Alpina C2 2.7 Cabrio wordt gepresenteerd
  • Naastgelegen Vocor Tools, gespecialiseerd in garage uitrusting, opent de deuren voor ons en geeft iedereen 5% korting!
  • Matthieu van Berkel (RenSportschool Zandvoort) geeft een driftshow en je mag bij hem instappen om de fijne kneepjes van het driften te leren kennen
  • We organiseren een heuse slalom competitie, wie het snelst het parcours aflegt in een van de twee categorieën, wint een ere-bokaal en een BMW E30 vlag naar keuze.

Vervolgens starten we om 15:00 met de aanwezige clubleden en eventuele introducees met de jaarlijkse ALV en tegen 17:30 zullen we de BBQ aanzwengelen om de dag heerlijk af te sluiten.
Dit alles vindt plaats op het terrein van clublid Evert / Onlycabrios.nl in Geldermalsen op zaterdag 7 april, dus zet deze datum rood omcirkeld in je agenda!

Het programma zaterdag 7 april 2018:
12:00 start openingsmeeting incl. diverse activiteiten
15:00 start ALV
17:00 einde ALV
17:30 start BBQ
20:00 einde

Het hapje en drankje wordt geheel door de club verzorgd voor de clubleden! Niet-leden betalen €15 deelname incl. de BBQ. Het is ook mogelijk om ter plekke lid te worden, dan hoeft er niks bijgedragen te worden voor de BBQ. Neem dus ook je E30 vrienden mee! ;)

De ALV:
Om 15:00 starten we met de jaarlijkse ALV. Hier zal het bestuur o.a. de financiële status bekend maken, de jaaragenda en diverse andere zaken bespreken.
Heb je agendapunten? Stuur ons deze dan tijdig door, maar zeker voor 31 maart! Tijdens deze editie is het ook mogelijk om introducees mee te nemen, zodat zij een kijkje in onze keuken kunnen nemen en hopelijk overtuigd worden om ook clublid te worden.

Driftshow:
Matthieu van Berkel van RSZ Rensportschool Zandvoort komt met zijn BMW een driftshow afgeven! Daarnaast mag je bij hem instappen om de fijne kneepjes van het driften te leren kennen en je driftvragen aan hem te stellen.

Slalom Competitie:
Ook organiseren we een heuse slalom competitie! Hier mag je met eigen E30 aan deelnemen in de categorieën tot 140pk of vanaf 140pk.  De 2 snelste ontvangen een ere-bokaal en daarnaast ook nog 1 BMW E30 vlag naar keuze!

Aanmelden is vereist!
Iedereen is welkom deze dag, leden en niet-leden, maar het is wel verplicht om je aan te melden voor 31 maart. Dit geldt voor leden en niet-leden. Leden kunnen zich aanmelden per E-Mail. Niet-leden kunnen via de Webshop een ticket kopen a €15 p.p.. Hier kunnen ze ook aangeven of ze als toeschouwer willen deelnemen aan de ALV. We doen dit vanwege de benodigde kilo’s vlees voor de BBQ en het aantal plaatsen voor de ALV ;)

We hopen dat jullie massaal naar Geldermalsen zullen komen en dat we het seizoen geweldig kunnen openen met een mooie meeting, een productieve ALV en een heerlijke BBQ als afsluiter :)