De E30 Summer Meet 2018 powered by Schmiedmann was een geweldig succes, wellicht een van de beste edities tot nu toe! Met 222 E30’s, waarvan 82 clubleden, mogen we spreken van een top opkomst! Net zoals vorig jaar hadden we weer prachtig weer wat de sfeer zeker ten goede kwam. Helaas niet het record van 239 uit 2011 verbroken, maar we klagen niet en we blijven het proberen om ooit die 250 E30’s bij elkaar te krijgen!

Maar als eerste wil ik de gehele crew weer bedanken voor een top georganiseerd weekend! Ook de clubleden Jim, Noud, Goris en Alex die op vrijdag al zijn komen helpen, hartstikke bedankt!

V.l.n.r. Natascha, Kelsey, Tim, Bjorn, Uschi, Martin, Rianne, Diana, Jayden, Wouter, Ruud.

We begonnen met de Camping dag op zaterdag 1 september, net over de 100 kampeerders mochten we in totaal verwelkomen. De toerrit werd daarom ook verreden met maar liefst 32 wagens en dat ging verbazingwekkend zeer goed, voornamelijk door de goede hulp van de “porto dragers” verliep de rit zonder elkaar kwijt te raken.

Na de toerrit was het eindelijk tijd voor de BBQ, dit jaar deden we dat volgens een ander concept, ieder pakt voor zichzelf wat hij/zij wil grillen en mag dat vervolgens ook zelf doen! Dit bleek zeer succesvol, geen lange wachtrijen, super gezellig en precies eten zoals jij het wil. Kortom, dat houden we erin!

Uiteraard ontbrak het “Nagelen” niet, hilariteit gegarandeerd! Clublid Jorn kreeg het zelfs voor elkaar om na 15 rondes slaan de spijker er weer uit te meppen, die kwam dus omhoog i.p.v. omlaag…… hoe krijg je het voor elkaar!?
De blikken Amstel en flesjes Desperado’s vlogen over de toonbank en die waren dan ook al ver voor “sluitingstijd” op. Gelukkig was er nog Alfa en Corona voor de dorstige E30 liefhebber.

Op zondagmorgen serveerden we een lekker ontbijtje in de grote tent waar veel kampeerders gebruik van maakten. Een goede dosis energie voor de grote Showdag die op het punt stond te beginnen.

De bezoekers stroomden massaal binnen en alles kon van start gaan, de E30 Quiz, de Onderdelenmarkt, de Standhouders, de Show & Shine, de vele, vele Taxaties (die nog doorgingen tot 19:30) en het vertier voor de kids.
Maar genoeg tekst, nu is het tijd voor de foto’s! Klik op de links om de foto’s van de betreffende onderdelen te bekijken.
Hieronder vind je diverse foto’s genomen over het weekend die niet specifiek in een categorie vallen.

Camping zaterdag

Toerrit

Show & Shine

Showdag zondag