Club BBQ: geslaagde feestjes!

Door: Tim Mingers

3 zeer geslaagde BBQ feestjes!

Na lang voorbereiden was het op zaterdag 3 juni dan zo ver, de 3 Club-BBQ’s gingen tegelijk van start!
In Hellendoorn, Landgraaf en Krimpen a/d Lek konden alle E30 liefhebbers zich de buik vol eten terwijl de E30’s meters verderop stonden te blinken!

Scroll naar beneden voor een kort verslagje en foto’s van de 3 locaties.

Locatie Zuid:

Tim, de organisator, was zoals de meesten ondertussen van hem gewend zijn weer eens te laat aanwezig. Door alle drukte van wegafsluitingen, de zaterdagdrukte en vooral de Pinkpop drukte (Justin Bieber fans die natuurlijk afgezet moesten worden) kwamen we pas tegen half 4 aan bij D&D Automotive, het zuidelijke clubhonk voor deze dag. Gelukkig hadden we onze secretaris Bjorn al vooruit gestuurd om de gasten op te vangen, die zaten dan ook al lekker in het zonnetje klaar toen het vlees eindelijk arriveerde.
Heerlijk gegeten en gedronken, veel plezier gemaakt, veel mooie BMW’s bekeken, een voorbumper voor de clubauto gescoord en 2 nieuwe clubleden erbij gekregen, kortom: zeer geslaagde dag in het zuiden!


Eigenaar van het pand is ook BMW (E30) gek, hij is dan ook direct clublid geworden!

 

Roger – Yoeri – Clubauto – Tim – Wabo op een rijtje. Helaas niet alle clubleden met de E30 aanwezig, dus die staan om de hoek :P

 

Locatie Noord:

Onder het motto klein maar fijn, smaakte het de clubleden op locatie Noord prima! Fijn dat alle E30’s in de tuin van de organisator geparkeerd konden worden, ideaal toch!

Locatie West:

Veruit de populairste locatie was West, met maar liefst 25 aanmeldingen was het een mooi gevulde parkeerplaats en een lekker gezellig drukke BBQ.

Schriek Motorsport stelde hun locatie ter beschikking voor de West Club BBQ

Zie ze eens kijken naar al die mooie E30’s!

 


De twee Schriek Motorsport E30’s waren ook present!

 

Wat is daar zo grappig op die GSM?!?

Nadat de buikjes vol waren, besloten de clubleden op locatie West nog even een mooie fotoshoot te houden, met prachtige plaatjes als resultaat: