Bekendmaking BECN Fotoshoot

Door: Tim Mingers

Op 22 juli 2017 organiseren we voor onze clubleden een professionele fotoshoot. Fotograaf Rowan van der Bragt zal dan de hele dag met ons op pad gaan om de mooiste kiekjes te schieten van onze E30’s. De bedoeling is om op 22 juli naar 2 locaties te gaan, een industrieel, en een rustiek plekje (denk aan een kasteel o.i.d.). De exacte locaties zijn nog niet bekend, maar maken we z.s.m. bekend, houd rekening met omgeving Noord-Brabant. Heb je goede ideeën, meld je vooral!

Per locatie worden er max. 10 foto’s van je wagen gemaakt, in totaal zul je dus 20 foto’s (zonder watermerk) ontvangen in hoge resolutie. Deze kun je vervolgens gebruiken om bijv. te laten drukken op canvas o.i.d. daar ben je helemaal vrij in, de foto’s zijn geheel van jou. De foto’s kunnen ook door ons gebruikt worden voor de BECN verjaardagskalender, mits je daar geen bezwaar tegen hebt.

De kosten zijn €20,- per persoon (alleen voor clubleden). Wil je graag deelnemen? Ga dan snel naar onze webshop en koop je tickets. Neem voor meer informatie en/of vragen contact met ons op.