Bourgondisch Weekend

Ardennen

Bourgondische toerrit Ardennen

Wanneer: 3 t/m 5 juli 2020
Start/verzamel locatie: rondom Namen, Dinant, Hoei, Malmedy ergens.

Op 3 t/m 5 juli rijden wij dit jaar onze Bourgondische meerdaagse tocht. Het zal een mooie rit worden door de Belgische, en wellicht ook Luxemburgse Ardennen. Wij starten in de omgeving ten Oosten van Namen, waar om 19.30 de BBQ, en bij slecht weer een diner klaarstaat in het vakantiehuis. De volgende morgen zal er een ontbijt zijn, en zal de echte rit beginnen. Een rode draad dit weekend is heerlijk bourgondisch eten én drinken. Geen 5 gangen diners, maar echte gezelligheid en vrijheid.
De reis zal vervolgens op 4 juli in de richting van Luxemburg/door Luxemburg plaatsvinden, waarna er rond 18.30 wederom een BBQ/diner plaatsvind. Op 5 juli zal de rit zich naar het noorden begeven, wellicht via de Eifel, of de omgeving van Spa.
Tijdens deze rit zullen er plaatsen aangedaan worden waar de benen gestrekt kunnen worden, en eventueel nog activiteiten zijn. Vanaf vrijdagavond tot en met het diner op zondag avond in de omgeving van noord Limburg/ oost Brabant wordt er voor alle maaltijden per dag gezorgd.

Zoals je waarschijnlijk opvalt is het programma zeker nog niet compleet, maar om te kijken of er voldoende interesse is start de inschrijving alvast. No cure, no pay.
Er zal plek zijn voor circa 15 wagens of 20-25 personen, en uiterlijk 31 maart sluit de inschrijving. Wil je je later alsnog aanmelden, dan zal dit gaan op basis van beschikbaarheid.

Minimale hoeveelheid inschrijvingen: 15 personen.
Deze rit is uitsluitend voor leden met eventueel een introducee. Meld je tijdig aan om dit niet te missen!

Verzorging:
-Inclusief 3x avondeten (BBQ/diner), 2x lunch, 2x ontbijt (zelf bereiden)
-Inclusief onbeperkt, bieren, wijnen, frisdranken s ’avonds.
Je hoeft dus enkel je portemonnee te trekken om te tanken, of als je nog meer wensen hebt!

Kosten: Circa €250,- per persoon. Mocht er naderhand wat over blijven dan zal dit geretourneerd worden.

Aanmelden: meld je aan voor 31 maart via onze Webshop