BMW Classics Belgium Meet & Drive

Oc de Schouw

BMW Classics Belgium Meet & Drive

Georganiseerd door BMW Classics Belgium Meet & Drive:

De bedoeling van de Meet & Drive is het samenbrengen van BMW-liefhebbers. Jong en oud verzamelen met hun bolide om elkaars auto te bewonderen, tips te geven indien nodig, samen een babbel te slaan over diverse ervaringen en samen op weg te gaan voor rondritten geholpen door een bol-pijl-roadbook.

Datum: 17-09-2017

Locatie: Tweelindenstraat,
8810 Lichtervelde, België

Hoe ziet de Meet & Drive-dag eruit?

  • ’s morgens verzamelen we op een voor de deelnemers goed bereikbare plaats (parking afgezonderd van de openbare weg) waar een ontbijt wordt aangeboden met koffie en koeken
  • na een korte ochtendmeeting gaan de wagens op weg voor een voormiddagrit (ongeveer 90 km) langs landelijke wegen – het roadbook is je enigste gids om op je bestemming te geraken (sedert v2.0 wordt deze aangeboden in fun- en pro-versie)
  • ’s middags komen alle auto’s terug op de startplaats waar een middagmaal wordt aangeboden (inbegrepen in de prijs)
  • de middagmeeting duurt ongeveer 1.5 uur en is vooral bedoeld om toeschouwers aan te trekken
  • in de namiddag gaan de wagens terug op pad voor een namiddagrit (zelfde systeem als de voormiddagrit)
  • bij aankomst (hopelijk zonder veel problemen) stimuleren we de deelnemers voor een gezellige babbel en een facultatieve avondmaaltijdInschrijvingsprijs?
    De prijzen die worden meegedeeld zijn steeds per wagen, inclusief 2 personen. Gedurende de ganse dag worden frisdranken en koffie aangeboden aan democratische prijzen. De inschrijvingsprijs op zich proberen we altijd zo laag mogelijk te houden.