De E30 Summer Meet 2017 was weer een daverend succes! Met 378 bezoekers en 178 E30’s mogen we weer spreken van een geweldige opkomst. Het weer zat dan ook wel erg goed mee, het hele weekend zelfs!
We begonnen met de Camping dag op zaterdag 26 augustus, meer dan 100 kampeerders mochten we verwelkomen. De toerrit werd daarom ook verreden met maar liefst 38 wagens en dat ging verbazingwekkend zeer goed, voornamelijk door de goede hulp van de “porto dragers” verliep de rit zonder elkaar kwijt te raken.

Na de toerrit was het eindelijk tijd voor de BBQ, want iedereen had goed honger, dat bleek achteraf wel toen duidelijk werd dat er dit jaar evenveel gegeten is worden als vorig jaar met dik 20 personen meer! Nadat het eten gezakt was, was het natuurlijk weer tijd voor het traditionele “nagelen” en mensen stelden niet teleur, want we hebben weer hartelijk mogen lachen om alle missers en gekkigheid!
De gezelligheid ging nog tot ver in de nacht door, waardoor de drank op begon te raken, maar gelukkig kwam het zo ver niet haha.

Op zondagmorgen serveerden we een lekker ontbijtje in de grote tent waar veel kampeerders gebruik van maakten. Een goede dosis energie voor de grote Showdag die op het punt stond te beginnen.

De bezoekers stroomden massaal binnen en alles kon van start gaan, de E30 Quiz, de Onderdelenmarkt, de Standhouders, de Show & Shine, de Taxaties en het vertier voor de kids.
Maar genoeg tekst, nu is het tijd voor de foto’s! Klik op de links om de foto’s van de betreffende onderdelen te bekijken.

Camping zaterdag

Toerrit

Autolimbo

Show & Shine

Showdag zondag