BMW E30 Club Nederland Fotowedstrijd!

Welkom op de Fotowedstrijd pagina van BECN! Hier vind je de maandelijkse inzendingen, spelregels en fotowedstrijd-poll!

Fotowedstrijd Maart 2019 thema is:
“E30 Algemeen”.

Klik hier (link wordt actief vanaf de 22e) voor de Fotowedstrijd-stempagina en stem op je favoriete foto van deze maand!

Wat is de bedoeling?

Elke maand wordt er door de winnaar van de maand ervoor, een thema voor de foto uitgekozen. Zodra het onderwerp bekend is, mag elk clublid zijn/haar foto insturen. Je mag één inzending doen, je mag tot de deadline verstreken is, wel nog wisselen als je denkt een mooiere foto te hebben gemaakt!

Foto inzenden?

 • Op de 1e t/m 21e van de maand kunnen de foto’s ingezonden worden
 • Op de 22e t/m 28e kan er op de inzendingen gestemd worden via een Poll die hier op deze pagina wordt geplaatst.
 • Als de winnaar bekend is, moet die voor de 1e dag van de volgende maand een nieuw thema voor de foto kiezen.
 • Let op: Je krijgt altijd een bevestiging of je foto ontvangen en geaccepteerd is, heb je dus geen e-mail gekregen, is er iets mis gegaan, neem dan even contact op!

Inzenden van je foto kun je doen door je foto te mailen naar: fotowedstrijd@bmwe30club.nl

Waar moet de foto aan voldoen?

 1. Hij moet te maken hebben met het onderwerp, foto’s die niet passen in het onderwerp, mogen helaas niet meedoen. Het Fotowedstrijd-Team beslist hierover.
 2. Geen Photoshop! Resizen en croppen mag wel, maar geen uitgebreide bewerkingen zoals kleuren aanpassen of zaken toevoegen/verwijderen etc.
 3. Foto moet min. 800×600 pixels zijn. Extensie moet JPG zijn.
 4. Uiteraard geen racistische of pornografische afbeeldingen op de foto
 5. Geef je foto de volgende naam, Maand-Naam.jpg ( b.v. September-JanJanssen.jpg )
 6. Géén archief-foto. Zodra het thema bekend is, moet je erop uit gaan, nadenken wat je met dit thema moet doen en dan een foto maken.
 7. Elk clublid mag meedoen! Niet alleen de leden met dure apparatuur, maar ook de “telefoon-foto’s” maken een kans, want het gaat zich om de artistieke waarde van een foto en niet de (kleur)kwaliteit ervan.
 8. Heb je halverwege toch een nog mooiere foto gemaakt? Geen probleem, mits je binnen de inzendingsperiode blijft ( 1e t/m 21e van de maand ). Je eerdere foto wordt dan weggehaald en geruild voor je nieuwe foto, hier gelden uiteraard dezelfde inzendingseisen voor. Er is wel een maximum van 2x switchen. Je 3e inzending is automatisch definitief je inzending voor die maand. Na de 21e van de maand kan er niet meer geswitcht worden tussen foto’s.
 9. Misschien overbodig, maar het is de bedoeling dat je de foto ZELF maakt.

Voldoet je foto niet aan bovenstaande regeltjes, dan wordt je inzending niet goedgekeurd en zal deze niet meedoen aan de wedstrijd! Uiteraard krijg je een e-mail waarom je foto niet goed is, je krijgt dan de kans om een nieuwe foto in te zenden.

Valt er nog iets te winnen?

Naast eeuwige roem natuurlijk ontvangt elke winnaar een leuk presentje, dit zal per maand verschillen en bekend gemaakt worden.

Het clubbestuur en het Fotowedstrijd-Team wenst jullie veel plezier met de jacht op die mooie foto’s en veel succes tijdens de stemronde :)